Fő hírek Koronavírus

Decemberi oltási tájékoztató

Tisztelt Szülők!

A Fővárosi Oltási Munkacsoport tájékoztatása a további oltási lehetőségekről:

Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy a 12-18 éves korosztály számára 2021. december 8. szerdai pótnapon 12:30 és 14 óra között biztosítjuk az oltások felvételének lehetőségét.

A korábbi pótoltások helyszínével azonos helyszínen a Csontváry Általános Iskolában (1181, Bp., Kondor Béla sétány 10.) lesz lehetőség az oltások felvételére 12:30-14:00 óra között.

Az oltások felvételéhez minden esetben – így a második oltás esetén is – elengedhetetlen, hogy a diáknál legyen az aláírt, kitöltött szülői hozzájáruló nyilatkozat, valamint második oltás esetén az első oltáskor kapott oltási igazolás.

Felhívom figyelmüket, hogy az iskolai oltási kampány keretében kizárólag Pfizer oltóanyagot biztosítunk a diákok oltásához.

Amennyiben lesz olyan diák, aki a fent megjelölt decemberi oltási napok egyikén részesül első oltásban, ezen diákoknak ugyanezen kerületi felosztás szerint kijelölt intézményben és időpontban lesz lehetőségük a második oltás felvételére az alábbiak szerint 2022. január 10-11. hétfői vagy keddi napokon.

Kérjük, hogy jelentkezésüket (első vagy második oltás megjelölésével) jelezzék az osztályfőnök felé is.

 

Együttműködésüket köszönjük.