Fő hírek

Járvánnyal kapcsolatos intézkedések

Tisztelt Szülők, Tanulók!

Iskolánk a koronavírus járvánnyal kapcsolatban – a Külső-Pesti Tankerületi Központtól kapott tájékoztatás alapján – az alábbi kérésekkel fordul Önök felé:

Kérjük, jelezzék az osztályfőnök felé, ha gyermekükkel külföldre készülnek utazni, vagy külföldi utazásból érkeztek haza. Azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait. Ilyen esetben hiányzását igazoltnak tekintjük, de önfegyelmet kell tanúsítania. Kérjük a lehető legnagyobb mértékben csökkentse az érintkezését a külvilággal.

Kérjük, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

Emellett tájékoztatjuk Önöket, hogy az osztálynyi közösségen túlmutató iskolai rendezvényeket a mai naptól határozatlan ideig nem tartjuk meg. Ezért ebben a hónapban elmarad a március 13-ára tervezett ünnepély (osztálykeretben tartjuk meg), a március 18-ára tervezett óvodás „Csipegető” foglalkozás és a március 25-ei nyílt órák. Intézkedéseink célja a megelőzés. Természetesen a lehető legnagyobb figyelemmel és felelősséggel szeretnénk eljárni az általunk oktatott tanulók és szüleik irányába, illetve az intézményünkben dolgozó kollégák érdekében. Az elmúlt hetekben fokozott higiénés szabályokat vezettünk be. Minden tanórai szünet után fertőtlenítjük az ajtókat, kilincseket, a mosdókat, az ebédlő asztalait, székeit is.

Köszönjük szépen megértésüket és felelős együttműködésüket!

Budapest, 2020. március 11.

Tisztelettel: Intézményvezetés