Fő hírek Koronavírus Távoktatás

Tájékoztató a digitális oktatásról

Tisztelt Szülők!

A 104/2021 (III.5) Kormányrendelet módosítása értelmében a Kormány megváltoztatja tegnapi döntését, és eszerint az iskolákban a digitális oktatás időszakára ügyeletet kell biztosítani azok számára, akik nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét. Kérjük, hogy ez iránti igényüket jelezzék írásban iskolánk email címén (iskola@kastelydombi.hu)! Kérjük, ne feledjék, hogy március 8-tól az étkezés központilag lemondásra került. Ezzel kapcsolatban korábban tájékoztattuk Önöket.

Szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy a jelenlegi vészhelyzeti iskolai intézkedések célja a járvány megfékezése és mindannyiunk egészségének védelme. Ehhez kell most mindannyiunknak alkalmazkodni. Ezért kell most a gyermekeknek otthon tanulniuk. A személyes kontaktokat minimálisra kell szorítani. Ezért tisztelettel kérem a szülőket, legyenek szívesek odafigyelni arra, hogy a digitális tanrend időszakában ne engedélyezzenek, ne szervezzenek, közös együtt-tanulásokat, baráti ünnepléseket, találkozókat.

A digitális oktatás, a tananyagátadás, a tanítási-tanulási folyamat színteréül egységesen a Microsoft Teams felületét, valamint a Kréta-rendszert használjuk. Ha ezzel kapcsolatban esetleg valamilyen problémába ütköznek, jelezzék az osztályfőnökök felé.

A tanév elején elfogadott Munkatervünk értelmében 2021. március 29., 30. és 31. tanítás nélküli munkanapok. Ekkor nem lesz online oktatás sem. Ennek értelmében az első tanítási napunk a digitális tanrend után: 2021. 04. 07., szerda.

Vigyázzanak magukra, szeretteikre!