Koronavírus

2021.10.05 Oltási tájékoztató november

Tisztelt Szülők!

A Fővárosi Oltási Munkacsoport tájékoztatása a további oltási lehetőségekről:

Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy a 12-18 éves korosztály számára, elsősorban az augusztus, szeptember, valamint október hónapokban lebonyolított iskolai kampányoltás során második oltást nem kapott gyermekek számára 2021. november 15. hétfői pótnapon 12:30 és 14 óra között biztosítjuk az elmaradt oltások felvételének lehetőségét.

2021. november 15. napján, hétfőn az októberi pótoltások helyszínével azonos helyszínen a Csontváry Általános Iskolában (1181, Bp., Kondor Béla sétány 10.) lesz lehetőség az oltások felvételére 12:30-14:00 óra között.

Az oltások felvételéhez minden esetben – így a második oltás esetén is – elengedhetetlen, hogy a diáknál legyen az aláírt, kitöltött szülői hozzájáruló nyilatkozat, valamint második oltás esetén az első oltáskor kapott oltási igazolás.

Felhívom figyelmüket, hogy az iskolai oltási kampány keretében kizárólag Pfizer oltóanyagot biztosítunk a diákok oltásához.

Végezetül tájékoztatom Önöket arról is, hogy a korábbi tájékoztatásunkban foglalt időponttól eltérően 2021. december 08-09. szerdai és csütörtöki napokon kerül sor az idei utolsó iskolai oltási napok lebonyolítására, elsősorban a diákok számára a második oltás biztosítása céljából.

Együttműködésüket köszönjük.